<h2>Κουλούρης Απόλλων <br/> Mega Euronics</h2><p>Είμαστε κοντά σας παρέχοντας μοναδικά προνόμια και αξίες μέσα από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που συμβάλλουν καθημερινά στη δημιουργία ποιότητα ζωής...</p> <h2>ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED</h2><p>Τα πάντα για τον φωτισμό και τους λαμπτήρες LED...</p> <h2>ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ</h2><p>Τα πάντα για τον ηλεκτρολογικό σας εξοπλισμό θα τα βρείτε στο κατάστημά μας...</p> <h2>ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ</h2><p>Σ' εμας θα βρείτε τα πάντα για τον οικιακό σας εξοπλισμό... Απο πλυντήρια και σίδερα μέχρι κλιματιστικά...</p>
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Δίοδος Εκπομπής Φωτός LED, είναι ένας ημιαγωγός ο οποίος εκπέμπει φωτεινή ακτινοβολία όταν του παρέχεται μία ηλεκτρική τάση.

Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των φωτιστικών διότι:

είναι φιλικό προς το περιβάλλον
έχει μικρότερη κατανάλωση ρεύματος απο τις λάμπες παλαιότερης τεχνολογίας
έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απο τις συμβατικές λάμπες
δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον στον χώρο που φωτίζει
ένας λαμπτήρας LED μπορεί να εκπέμπει λευκό φως ή συνδυασμό χρωμάτων ανάλογα την διάθεσή μας.

Σ' εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο γνωστές κι αξιόπιστες μάρκες λαμπτήρων LED που θα ικανοποιήσουν στο έπακρον τις ανάγκες σας για τον χώρο που τις προορίζετε.

 

 

Σ' εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εξοπλισμό για την δουλειά που θέλετε, επιλέγοντας απο αξιόπιστες μάρκες. 

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει, και δεν περιορίζεται σε:

διακόπτες
πρίζες και πολύπριζα
καλώδια παντώς τύπου
ασφάλειες για πίνακες
πίνακες ρεύματος
ρελέ και χρονοδιακόπτες
dimmer
υλικά μόνωσης
αντάπτορες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλες τις αξιόπιστες μεγάλες μάρκες

 

Σ' εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο ηλεκτρικό και οικιακό εξοπλισμό εξοπλισμό. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εξοπλισμό για την δουλειά που θέλετε, επιλέγοντας απο αξιόπιστες μάρκες. 

Η γκάμα των ηλεκτρικών προϊόντων περιλαμβάνει, και δεν περιορίζεται σε:

ηλεκτρικές σκούπες
καφετιέρες
ταχυβραστήρες
τοστιέρες, κρεπιέρες, βαφλιέρες
μίξερ, μπλέντερ
ζυγαριές
κλιματιστικά
ανεμιστήρες
πλυντήρια
τηλεοράσεις
κουζίνες και κουζινάκια
ηλιακοί θερμοσίφωνες
ξυριστικές μηχανές
ισιοτήρες μαλλιών
ηχητικοί εξοπλισμοί (φορητά ραδιοκασετόφωνα, cd player, ηχεία κτλ)
τηλέφωνα (σταθερά, ασύρματα, ενσύρματα, κινητά)
επίγειοι ψηφιακοί δέκτες
ψηφιακά ρολόγια & ξυπνητήρια

ενώ τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού περιλαμβάνουν και δεν περιορίζονται στα: 

κατσαρόλες
φριτέζες
κόπτες

Πέρα απο την μεγάλη γκάμα των ηλεκτρικών και οικιακών συσκευών, σ' εμάς θα βρείτε και τα γνήσια ανταλλακτικά τους καθώς και διάφορα άλλα αναλώσιμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη Mega Euronics διασφαλίζουμε την ποιότητα στην εξυπηρέτησή σας και έχουμε όλες τις λύσεις!

Ευέλικτες Δόσεις

Φροντίζουμε για τη διευκόλυνσή σας παρέχοντας ευέλικτες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας για την αποπληρωμή των συσκευών που αγοράζετε. Οι δόσεις κυμαίνονται ανάλογα με το ύψος της αγοράς σας.

Μεταφορά, Εγκατάσταση και Συντήρηση Συσκευών

Όλα τα καταστήματά μας παρέχουν μεταφορά εντός δικτύου, των ηλεκτρικών συσκευών που επιλέγετε. Το ειδικά εκπαιδευμένο επιτελείο μας, μεταφέρει, τοποθετεί και ενεργοποιεί όλες τις συσκευές ώστε να τις βρείτε έτοιμες για χρήση στο δικό σας χώρο!
Για ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα κλιματιστικά και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα καταστήματά μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης!

Φύλαξη Συσκευών

Κάθε κατάστημα Mega Euronics μπορεί να φροντίσει για τη φύλαξη των ηλεκτρικών σας συσκευών έως ότου ο χώρος σας είναι έτοιμος. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επωφελείστε από τις περιοδικές προνομιακές τιμές μας και τις εκπτώσεις και να παραλαμβάνετε τα προϊόντα όποτε σας βολεύει.

Εγγύηση και Αποκατάσταση Βλάβης

Στα καταστήματα Mega Euronics παρέχουμε όλες τις εργοστασιακές εγγυήσεις που δίνονται από κάθε επώνυμη φίρμα. Παράλληλα, φροντίζουμε για την άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης και εάν αυτό δεν είναι εφικτό, αντικαθιστούμε τη συσκευή σας με καινούργια!

Λίστα Γάμου

Σε όλα τα καταστήματά μας σας παρέχετε η δυνατότητα να αποκτήσετε τις καλύτερες συσκευές για το σπίτι σας, δημιουργώντας μια λίστα γάμου για τους καλεσμένους σας. Εμείς συγκεντρώνουμε το ποσό και εσείς επιλέγετε τα ηλεκτρικά των ονείρων σας!

 Ανακύκλωση Συσκευών

Παράλληλα με την αγορά σας, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και ανακύκλωση της παλιάς σας συσκευής! Συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον συλλέγοντας και αποστέλλοντας όλες τις παλιές συσκευές σε εργοστάσια ανακύκλωσης, αποσυναρμολόγησης και απορρύπανσης. Φροντίζουμε με αυτό τον τρόπο μαζί σας για ένα καθαρό περιβάλλον και για την εξοικονόμηση ενέργειας των πρώτων υλών.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση κάνετε κλικ εδώ